Trappetrend: mer naturlige overflater

Trappen skal matche gulvene - derfor går det mot mer rustikke overflater i trappene.

Trapperingen har lansert en versjon av trappemodellen Fennikel med en helt ny, rustikk «look». Her er trappetrinnene i helstav eik med sprekker, kvist og «feil. Disse er sparklet med sort fugemasse, pusset og overflatebehandlet for å gi et mer naturlig utseende.

Fennikel Rustikk Jpg 960

Trendy materialbruk i trapp

Daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen, sier at en overflate med ujevnheter, fargevariasjoner og ujevn struktur, er noe som skal fremheves nå - ikke skjules.

- Vi ser at parkettleverandørene satser på et mer naturlig utseende på gulvene i år, og selger mye av grove, rustikke parketter. Dette betyr at det finnes mange rustikke gulv rundt omkring i de norske hjem. Vi anbefaler våre trappekunder at trappetrinnene skal matche gulvet enten oppe eller nede, og derfor var det naturlig for oss å følge opp den nye gulvtrenden med å lage trapper med en overflate som matcher dette, forklarer Eriksen.

Trapperingen Rustikk Overflatebhenadling Banner2 Aktuelt 1236X480Px Feb2016

Trapperingen eneleverandør

Trapperingen har selv vært med i utviklingen av den nye overflatebehandlingen, og er eneste trappeprodusent som tilbyr rustikk eik heltre tilpasset de rustikke eikegulvene.