Besøk et trappestudio nær deg!

I Trapperingens trappestudio skal du bli inspirert, se mulighetene som finnes og lære om de valgene du kan ta. Målet er at du skal få den trappen du alltid har ønsket deg!

Utvendig Morkt
Trapperingens studio på Lillehammer er ett av mange showroom der du som kunde kan se utvalget og mulighetene.

Trappen kan være et av de vakreste møblene i hjemmet ditt, og i tillegg er trappen et møbel som har en veldig viktig funksjon. For at det skal være lettere å få oversikt over alle de mulighetene man har når man skal kjøpe trapp, har Trapperingen åpnet tolv utstillinger rundt om i landet. I disse trappestudioene kan man se ulike trappemodeller utstilt. Man kan lære om de ulike trappetypene, gå i trappene, se ulike farger, garderobeløsninger under trapp og overflatebehandlinger med mer.

Tr Slutt Pa Rotet I Gangen Toppbanner2
Visste du at du kan få garderobeløsning under trappen?

Trappestudio over hele landet

Trapperingen består av lokale trappeleverandører over hele landet. Trapperingen har utstillinger i Bergen, Haugesund, Stavanger, Molde,Tennfjord, Sætre, Bremnes, Råholt, Skien, Barkåker, Lillehammer, Vegårshei og Kristiansand. Adressen og åpningstider til trappestudioene ser du her. 

I videoen under får du bli med inn i Trapperingens trappestudio i Molde, som har åpent hver torsdag og ellers på forespørsel.

23 trapper i trappestudioet på Lillehammer

Trapperingens trappestudio i Gausdalsvegen på Lillehammer åpnet i slutten av januar. Her ønsker daglig leder Roger Eik i Trapperingen Eiktrapp velkommen.

– Mange er ikke klar over hvor mange valgmuligheter man har når det gjelder trapp. Her får man se mange trapper på et lite areal, og folk opplever at dette er både informativt og inspirerende, sier Eik. Han åpnet trappestudioet på Lillehammer i januar. Fra før har han studio ved fabrikken i Tennfjord ved Ålesund og i Romsdalsgata i Molde.
– Vi har 23 trapper utstilt i studioet på Lillehammer, og tilbakemeldingene fra kundene har vært gode. Et besøk i studio er fornuftig før man gjør et så viktig kjøp som det er å velge trapp, mener Eik.

  • Studio To Tuva
  • Salvi Med Lys
  • Studio June Gra Og Mork
  • Studio To

Mange valgmuligheter

De siste årene har det blitt mange flere muligheter når man skal ha en trapp. Vangen kan være innstemt, underliggende eller usynlig, og rekkverk kommer både i heltre, stålspiler og som glass feltet med bolter til vangen. Det kan være vanskelig å ha oversikt over alle alternativene, samtidig som mulighetene gjør at to trapper kan være to vidt forskjellige møbler. 

Innstemt Under Uten Vange
Valg av vange har stor betydning for utseendet til trappa. Her er det innstemt (t.v.), underliggende og vangeløs (t.h.).

Nettopp derfor er det så viktig at kunden har mulighet til å komme i trappestudio. Der får de se utvalget, mulighetene og motta gode råd i sitt valg av trapp.

Trappetype Rett Sving Repos
Av trappetyper kan man velge mellom repostrapp (90-graders og 180-graders), rett trapp og svingtrapp (90-graders og 180-graders).

Flere besøker trappestudioene

Det er seks fabrikker i Trapperingen-kjeden. En av de, Trapperingen B. Innvær, har fire trappestudio – ett ved fabrikken i Bremnes og de andre i byene Bergen, Stavanger og Haugesund. 

– Vi opplever at sluttkunden mer og mer oppsøker trappestudioene våre. I trappestudioet har kundene noe håndfast å forholde seg til – de kan se produktet og gjøre endringer der og da. Noen tror de har bestemt seg for hvilken trapp de vil ha på forhånd, men nesten hele tiden opplever vi at folk ombestemmer seg når de kommer inn i studio og ser hva som finnes. Da ser de plutselig muligheter de ikke visste om før de oppsøkte oss, forteller daglig leder i Trapperingen B. Innvær, Kristian Innvær.

Adressen og åpningstider til trappestudioene ser du her. 

Trappestudio Stavanger Web
I Trapperingens trappestudioer kan man se og oppleve produktene. Her fra trappestudioet i Stavanger.