Slutt på rotet i gangen!

Trapperingen mener trappa er husets vakreste møbel – men trappen har også flere praktiske funksjoner.

_ Med våre oppbevaringsløsninger (se egen infoflyer) under trappa utnytter man tilgjengelig plass slik at det blir enklere å holde orden i hverdagen. I kolleksjonen tilbyr vi både skuffemoduler og en løsning med bod under trappa. Begge deler passer til en trapp med tette trinn, sier Espen Eriksen i Trapperingen. Han leder trappekjeden som består av fabrikker fra Silsand i nord til Vegårshei i sør. 

Fennikel Rett trapp med Oppbevaring Hovedbilde
Trappemodell Fennikel med oppbevaringsmoduler under trappa.

Skuffemoduler

Med både skuffemoduler og bod, får huseierne mer plass til eiendelene sine. Skuffemodulene har standard utvendig mål på 63 x 70 cm, og de kan også tilpasses til bredden på trappen. De trekkes enkelt inn og ut, og skuffeskinnene har soft-close.

Oppbevaringsmodulene designes og tilpasses etter behov. Her kan det være garderobestang på de høyeste modulene, skohylle og vanlige hyller med plass til klær, leker eller annet. 

Salvi 180 Svingtrapp Hvit med Bod
Trappemodell Salvi med bod under trappa.

Bod

Med bod under trappa har man plutselig et ekstra rom om man kan innrede slik det passer det. Hva med et lite hjemmekontor med skrivepult og hyller der du kan lagre viktige dokumenter? Eller kanskje det er mer behov for et ekstra rom for oppbevaring av yttertøy og sportsutstyr?

  • Salvi med oppbevarings-moduler.
    Salvi med oppbevarings-moduler.
  • Kjekt med ekstra garderobeplass.
    Kjekt med ekstra garderobeplass.
  • Ekstrarommet under trappa kan også være et artig lekerom?
    Ekstrarommet under trappa kan også være et artig lekerom?

Se også video om oppbevaring under trapp fra et av våre trappestudio.

Trapperingen har trappestudio

Om man vil ta oppbevaringsløsningene nærmere i øyesyn, kan man gjerne besøke ett av våre mange trappestudio rundt omkring i landet. Trapperingen har utstillinger i Bergen, Haugesund, Stavanger, Molde, Tennfjord utenfor Ålesund, Sætre, Bremnes, Råholt, Skien, Barkåker, Lillehammer, Vegårshei og Kristiansand. Se adressene.